Forza Almere klaar voor de toekomst!

De jongste maar ook kleinste voetbalclub van Almere zit in de lift omhoog en kijkt met het volste vertrouwen uit naar de toekomst. Dit seizoen is de club begonnen met meer jeugd en senioren dan de afgelopen jaren, vooral bij de mini’s tot en met de JO10 heeft Forza Almere een hoop nieuwe leden mogen verwelkomen! Dit is enorm belangrijk voor de club, want alleen met meer leden kan Forza Almere stappen vooruit gaan maken. 

Financieel gezond
Door het aantrekken van veel leden en in twee complete senioren teams is Forza Almere op dit moment financieel gezond. Dit is een aantal jaar geleden wel anders geweest maar die periode kan de voetbalclub die gevestigd is op het Anna Sportpark nu definitief achter zich laten. Hopelijk geeft dit ook vertrouwen naar buiten toe.

Oud profvoetballer  Daryl Douglas & Jack Mangali
Omdat Forza Almere nu gezond en vol ambities vooruit wilt kijken proberen zij ook op sportief vlak een slag te slaan. Bedoeling is natuurlijk om aansluiting te vinden met de andere Almeerse verenigingen. Daarom is Daryl Douglas, oud profvoetballer van o.a. Ajax, Fc Utrecht en Willem II, binnen gehaald om aan de slag te gaan met de selecties en met de Forza Football Academie. Dit betekent  extra begeleiding en trainingen voor leden die nog beter willen worden binnen de club.
Ook is Jack Mangalie, keeperstrainer van o.a. Ajax en Almere City, aan de slag gegaan bij Forza Almere. Hij zal wekelijks met alle keepers binnen de club aan de slag gaan. Al met al zeer goede ontwikkelingen om ook op sportief gebied stappen te maken.

Nieuw hoofdveld en uitstraling
Afgelopen zomer is er hard gewerkt aan het hoofdveld. Zo is er een compleet nieuw hoofdveld geplaatst, een mooie nieuwe kunstgrasmat. Maar ook wordt er nu gewerkt aan de uitstraling van de club. Zo zijn er borden geplaatst, worden de dug-outs bestickert, en is de bedoeling dat er vlaggen komen tussen het hoofdveld en de kantine. Ook hebben er al een aantal sponsoren toegezegd om zichtbaar te worden bij de voetbalclub om zo hun steentje bij te dragen.

Geen wachtlijsten
Bij Forza Almere zijn er op dit moment geen wachtlijsten en is er voldoende ruimte om te komen voetballen. Alle jongens maar ook zeker meisjes zijn van harte welkom. Ook een keer meetrainen kan altijd om te kijken of het team en trainer goed bevalt. Forza Almere hoopt dan ook dat iedereen die op een wachtlijst staat bij een andere voetbalclub snel eens langs komt. De contributie is veelal lager dan bij andere verenigingen en de Forza Football Academie is een keuze.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website, wanneer deze live gaat kun je je online inschrijven en alle verdere informatie lezen. 
Voor vragen kunt u mailen naar: info@forza-almere.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.