Sc Buitenboys JO11-2 – Forza Almere JO11-1

Zaterdag 7 september stond de vriendschappelijke wedstrijd tussen Sc Buitenboys JO11-2 tegen onze Forza Almere JO11-1 op het programma. Onze trainer Walter Schleiffert had deze wedstrijd geregeld om om te kijken hoe zijn team zou voetballen tegen een op papier zware tegenstander. In de bekerpoule zit onze JO11-1 namelijk ingedeeld tegen de JO11-3 van Sc Buitenboys. Onze jongens spelen al 2 jaar samen met elkaar maar zijn dit jaar aangevuld met 3 nieuwe spelers, daarim was deze wedstrijd ook gepland om ze te laten wennen elkaar.
Lang ging het gelijk op maar in de rust stond er toch een tussenstand op het bord van 1-4 in het voordeel van onze JO11-1. Ze speelden zeer geconcentreerd en zaten er bovenop. Er werd in balbezit goed gecombineerd en bij balverlies werd er omgeschakeld en heel kort gedekt. En als Buitenboys gevaarlijk werd stond onze keeper goed te keepen! Het was dan ook zwaar verdiend dat de eindstand 1-7 is geworden. Volgende week staat er weer een bekerwedstrijd op de agenda thuis tegen Sporting Almere JO11-3.

Forza Almere JO11-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *