OPEN DAG 7 JUNI

voor de jeugd van 5 tot en met 13 jaar en meiden 16 t/m 18 jaar.
A.s. zondag 7 juni organiseert Forza Almere een Open Dag van 10.30 uur tot en met 13.30 uur. In dit tijdsblok gaan alle jeugdteams van Forza Almere trainen en kunnen kinderen van buitenaf aansluiten. Zo kunnen zij meteen kennismaken met het team en de trainer. Een ontzettend leuke en effectieve manier om te ervaren of een kind bij dit team en trainer wilt gaan voetballen volgend jaar. Ook kunnen onze leden kindjes meevragen om te kunnen op deze dag, bijvoorbeeld klasgenootjes of vriendjes/ vriendinnetjes uit de buurt. Zo kun je nu al aangeven aan de club of trainer dat je graag bij elkaar in het team wilt komen volgend jaar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *