AJAX KIDS TOUR BIJ FORZA ALMERE

Op dinsdag 13 oktober komt de Ajax Kids Tour naar Forza Almere!

Ben jij helemaal gek van Ajax of heb je gewoon zin om lekker te voetballen? Schrijf je dan in voor de Ajax Kids Tour! Tijdens deze fantastische Ajaxdag ga je leuke voetbalspelletjes doen, doe je mee met een Ajaxquiz en maak je kennis met niemand minder dan mascotte Lucky!

Als lid van de Ajax Kids Club of Forza Almere mag je helemaal gratis meedoen. De dag is voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Er is een ochtendprogramma voor kinderen van Forza Almere, dit duurt van 09.30 tot 12.30. ’s Middags tussen 13.45 tot 16.45 uur voetballen de leden van de Ajax Kids Club. We hebben in totaal plek voor 200 kinderen: 100 leden van de Ajax Kids Club en 100 leden van Forza Almere. Wees er snel bij, want vol is vol!

De inschrijving start op maandag 14 september om 14.00 uur via www.ajaxkidstour.nl, daar kun je ook kijken voor meer informatie.

Tot dan!

Groetjes,

Lucky Lynx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *