Single Blog Title

This is a single blog caption

Forza Almere – seizoensaftrap

Beste Forza spelers en supporters,

Als u dit leest hebben we waarschijnlijk de eerste competitiewedstrijd achter de rug. Een belangrijke mijlpaal en de officiële aftrap van het nieuw seizoen. Achter de schermen hebben de vrijwilligers van Forza niet stil gezeten. Teams samenstellen, de barploeg formeren, veldindeling regelen, scheidsrechters regelen en ga zo maar door. Veel werk die u niet ziet maar wel gebeurt.

Het seizoen 2016/2017 is voor Forza een bewogen voetbaljaar geweest. We hebben flink moeten saneren om de club weer een gezond perspectief te geven. Daar zijn we als vereniging goed in geslaagd. De vordering van de belasting is betaald en zoals het er nu naar uit ziet hebben we het seizoen met een positief resultaat afgesloten. Dat betekent echter niet dat we op onze lauweren kunnen rusten. We moeten op de kleintjes blijven letten en hebben nog veel steun van vrijwilligers nodig.

Een mooie brug naar een altijd lastig onderwerp. De vrijwilliger. Onmisbaar maar soms o zo moeilijk te vinden. We verwachten als lid of ouder wel heel veel van de vereniging. Daar hebben we immers flink voor betaald. Wat we soms vergeten is dat die mensen die zich geheel belangeloos inzetten om u of uw kind te laten voetballen ook vrijwilliger zijn. Geef ze eens schouderklopje of vraag eens of u ze kunt helpen. Doeltje neerzetten, limonade halen, cornervlag meenemen en keertje vlaggen of fluiten. Een kleine moeite maar het maakt een groot verschil. Vele handen maken licht werk. Die vrijwilliger dat bent u.

De dames van het wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechterscommissie hebben ook weer een mailtje de deur uit gedaan. U heeft het vast gelezen. Er zijn nog teams op zoek naar een scheidsrechter en ook de bezetting van het wedstrijdsecretariaat is nog niet rond. Niet wachten en denken dat die ander het wel doet, maar gewoon zelf een keer doen. Als we namelijk allemaal het zelfde denken doet er niemand iets met alle gevolgen van dien.

Het bestuur van Forza wil u alvast bedanken voor alle inzet en we hopen om samen met u er een mooi seizoen van te maken!

Bestuur Forza Almere